Коптильня Smoke-House: 400x300x280, кришка пласка, сталь 1.5 мм
Коптильня Smoke-House українського виробництва представляє собою відмінне поєднання місткості і компактності. У неї не поміститься дуже багато продуктів, але середні розміри дозволять без проблем брати її на природу або риболовлю, використовувати її в квартирі. Крім того, у вас не виникне труднощів з зберіганням Smoke-House.
Має коптильня 2 яруси сітки. Якщо хочете закоптити цілу тушку курки, то можна залишити тільки один поверх, але це позначиться на місткості. В середньому в коптильню вміщається до 5 кг м'яса, риби, грибів або овочів.
Виготовляється дана модель з простої сталі товщиною 1,5 мм. Це робить її міцною, але за чорною сталлю потрібно краще доглядати, щоб запобігти появі іржі. Товщина знижує вагу коптильні до 10 кілограм. Щоб було зручніше її переносити, з боків приварені ручки.
В якості палива для диму потрібно використовувати тирсу, тріски або подрібнені гілки. Джерело тепла при цьому знаходиться зовні, а тому продукти саме закопчуються, а не запікаються. Готувати в ній можна м'ясо і рибу, для сала і сиру вона не підходить, оскільки температура занадто велика для цих продуктів.
Основні характеристики
Вид продукту | Для м'яса Для птиці Для сала |
---|---|
Тип металу | Сталь |
Тип кришки | Плоска |
Товщина сталі, мм | 1.5 |
Виробник | Smoke House |
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче |
Разове завантаження (кг) | до 5 |
Кількість рівнів | 2 |
Форма | Прямокутна |
Конструкція | Цільна |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Джерело диму | Тріска |
Габарити коптильні
Вага коптильні (кг) | 10 |
---|
Габарити внутрішньої камери
Виробник | Smoke House |
---|---|
Вага коптильні (кг) | 10 |