Коптильня Smoke House

Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
За рейтингом
Акційні
За рейтингом
  1.  Коптильня Smoke-House: 400x300x310, кришка будиночок, нерж 2 мм
    2 557 ₴
  2. Коптильня Smoke-House: 520х300х280, з термометром, нержавіюча 1.5 мм
    1 969 ₴
  3. Коптильня Smoke-House: 520x300x310, кришка будиночок, нерж 1.5 мм
    2 233 ₴
  4. Коптильня Smoke-House: 520x300x280, кришка пласка, сталь 1.5 мм
    720 ₴
  5. Коптильня Smoke-House: 520x300x280, кришка плоска, нержавіюча 1.5 мм
    1 770 ₴
  6. Коптильня Smoke-House: 400х300х280, з термометром, нержавіюча 1.5 мм
    1 659 ₴
  7. Коптильня Smoke-House: 400x300x310, кришка будиночок, нерж 1.5 мм
    2 045 ₴
  8. Коптильня Smoke-House: 400x300x280, кришка пласка, сталь 1.5 мм
    636 ₴
  9. Коптильня Smoke-House: 300х300х200, із термометром, нержавіюча 1.5 мм
    1 329 ₴
  10. Коптильня Smoke-House: 300x300x250, кришка будиночок, нерж 1.5 мм
    1 693 ₴
Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
За рейтингом
Акційні
За рейтингом

Пошановувачі (поціновувачі) барбекю найчастіше купують мангали і коптильні Smoke House. Ця харківська компанія з 2007 року виготовляє практичне і довговічне опалювальне обладнання, а також пристосування для готування м'яса, риби, сала та інших продуктів.

Коптильні Smoke House популярні завдяки гарній збірці і якісним матеріалам, що підвищує їх довговічність в порівнянні з конкурентами. Відмінна риса продукції компанії - зовнішній вигляд. Інші виробники випускають грубі вироби, роблячи акцент лише на функціональність. У Смок Хаус коптильні для гарячого копчення мають приховані або відполіровані зварні шви.

Особливості гарячого копчення

Коптильня для гарячого копчення, як і для холодного, для приготування продуктів використовує дим. Але на цьому вся схожість між цими двома типами закінчуються.

Холодні коптильні масивні, камера для продуктів знаходиться на відстані від джерела тепла. Завдяки цьому дим на шляху до копчення остигає до 15-20 ° С.

Коптильня для гарячого копчення набагато менше. Вона встановлюється прямо на вогонь, а джерело диму знаходиться в одній камері з продуктами.

Тому температура набагато вище - аж до 120 ° С. Це прискорює час готування, але при цьому страви призначені для швидкого вживання. Крім того, гаряча коптильня підходить не для всіх продуктів. Холодним димом можна коптити навіть сало і сир, причому це не процес консервації - такі продукти можна довго зберігати не в холодильнику.

Як обрати коптильню для гарячого копчення?

На перший погляд, коптильні Smoke House уявляють із себе простий металевий ящик, але насправді вони мають продуману конструкцію. Між собою моделі відрізняються габаритами, матеріалом виробництва, комплектацією. Саме від цих чинників залежить ціна на коптильню Smoke House.

При виборі варто враховувати:

  • тип кришки;
  • продукт, який ви збираєтеся готувати найчастіше;
  • матеріал корпуса;
  • наявність градусника.

Кришка у гарячих коптилень буває плоска, будиночком і закруглена. Найпопулярніші перші 2 типу. Вони мають як недоліки, так і переваги. Так, плоска кришка робить коптильню більш компактною, але при цьому конденсат, який утворюється на ній, капає прямо на продукти. Це надає їм неприємний присмак і псує колір.

Кришки будиночком роблять пристрій більш громіздким і об'ємним, що ускладнює його перевезення і зберігання. Але проблема з конденсатом усувається: він стікає по стінках в гідрозатвор. Крім того, це збільшує внутрішній простір коптильні Smoke House, тобто в неї поміщається більше продуктів за одне завантаження. Вони не тільки викладаються на сітки, а й підвішуються на гачках, які можно прикріпити до кришки.

Виробляються коптильні гарячого копчення зі сталі, чорних металів, нержавіючої сталі. У Смок Хаус більшість продукції роблять з останнього матеріалу. Це пов'язано з тим, що він менш вимогливий до догляду умов зберігання, не сприйнятливий до окислення. Правда, нержавіючі коптильні коштують дорожче простих сталевих.

Вибір повинен грунтуватися і на ваших улюблених стравах. Справа в тому, що деякі моделі не підходять для сала або риби. Якщо у вас немає ніяких побажань, то можете вибрати універсальну коптильню Smoke House.

Градусник - не обов'язковий елемент коптілень. Але він допоможе вам відстежувати готовність продуктів. Крім того, він просто незамінно при гарячому копченні сала, коли температуру потрібно витримувати в районі 90 ° С. Без термометра зробити це практично неможливо.

Оригінальні коптильні від компанії Smoke House

Якщо ви хочете купити коптильню Smoke House, то знайдете її на сайті Cropper. Наш магазин співпрацює безпосередньо з виробником, завдяки чому асортимент постійно оновлюється. Зараз ми пропонуємо клієнтам вибір з 13 найпопулярніших переносних коптилень Smoke House. Пряма співпраця позитивно позначається на ціні: оскільки немає посередників, то націнка на продукцію мінімальна.

Також інтернет-магазин коптилень Кроппер пропонує клієнтам продукцію інших виробників. Широкий вибір - гарантія того, що ви знайдете ідеальну для свого випадку каганець.

Доставка коптилень по Україні

Коптильню Smoke House купити в інтернет-магазині Cropper можна в будь-якому місті України. У найкоротші терміни ваше замовлення буде доставлений до найближчого відділення «Нової пошти», «Делівері» або «Ін Тайм». Мешканцям Харкова коптильню привезе кур'єр компанії, причому при замовленні від 2000 гривень ця послуга абсолютно безкоштовна.

Оплатити замовлення можна відразу за допомогою банківського переказу (через термінал, додаток банку), готівкою кур'єру або післяплатою.

Выбирайте горячие коптильни Smoke House, и на праздничном столе у вас всегда будут вкусные домашние копчености собственного приготовления.