Коптильню Hot Smoking

Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
За рейтингом
Акційні
За рейтингом
  1. Коптильня Hot Smoking: 520х310х330, кришка будиночок, сталь 2 мм
    830 ₴
  2. Коптильня Hot Smoking: 520х310х280, кришка пласка, сталь 1.5 мм
    700 ₴
  3. Коптильня Hot Smoking: 510х320х330, кришка кругла, термофарба, 1.5 мм
    840 ₴
  4. Коптильня Hot Smoking: 510х320х330, кришка кругла, сталь 2 мм
    810 ₴
  5. Коптильня Hot Smoking: 510х320х330, кришка кругла, сталь 1.5 мм
    730 ₴
  6. Коптильня Hot Smoking: 500х300х300, кришка будиночком, сталь 1.5 мм
    730 ₴
  7. Коптильня Hot Smoking: 470х270х200, кришка плоска, сталь 1 мм
    450 ₴
  8. Коптильня Hot Smoking: 420х340х330, кришка кругла, сталь 2 мм
    710 ₴
  9. Коптильня Hot Smoking: 400х310х280, кришка пласка, сталь 1.5 мм
    580 ₴
  10. Коптильня Hot Smoking: 400х310х280, кришка пласка, нержавіюча 1.5 мм
    1 860 ₴
  11. Коптильня Hot Smoking: 420х340х270, кришка будиночком, сталь 2 мм
    710 ₴
Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
За рейтингом
Акційні
За рейтингом

Компанія Хот Смокінг займає лідерські позиції на ринку товарів для барбекю. Популярністю користуються гарячі і холодні коптильні, переносні і стаціонарні мангали.

Виробляються коптильні Hot Smoking в Україні, завдяки чому відповідають вимогам клієнтів і враховують умови нашої країни. Вони використовуються не тільки на вулиці, але і всередині приміщень.

Тип металу

Матеріал, з якого виготовлена коптильня — один з найважливіших критеріїв. Враховують не тільки тип металу, але і його товщину.

Компанія Hot Smoking для виготовлення коптилень використовує:

  • сталь;
  • нержавійку
  • сталь, покриту вогнетривкою фарбою.

Звичайна сталь — найдешевший варіант. Її мінуси: низький спротив корозії, оскільки вона окислюється під впливом відкритого вогню та іржавіє від вологи.

Коптильні з нержавійки до цих факторів несприйнятливі, але і коштують дорожче звичайних сталевих. Ідеальний матеріал для моделей для походів.

Проміжний варіант — сталеві коптильні, пофарбовані термостійкою фарбою, для захисту від води. Захисний шар не обгоряє, та не облазить під впливом вогню. Фарба при нагріванні не виділяє шкідливих речовин, а тому безпечна для людини.

Товщина сталі

Від товщини металу залежить:

  • вага і транспортабельність;
  • довговічність;
  • міцність;
  • спротив впливу перепадів температури.

Оптимальною ситуацією вважається, якщо коптильня гарячого копчення має стінки 1,5 і 2 мм завтовшки. Hot Smoking зустрічаються моделі зі сталі 1 і 1,2 мм. Це варіанти для походів, які важать 8-9 кг.

Для більшості коптилок Хот Смокінг використовують півтора- і двоміліметровий метал. Він не прогоряє на відкритому вогні, стійкий до впливу високої температури (не «грає»).

Купити коптильню Hot Smoking з товстими стінками варто тільки в тому випадку, якщо ви збираєтеся використовувати її виключно вдома, оскільки їх вага досягає 16 кг. При цьому вони самі довговічні і міцні.

Коптильні з 1,5 мм сталі — компроміс між похідними і стаціонарними моделями.

Тип кришки

На перший погляд здається, що тип кришки в коптильнях гарячого копчення не такий важливий. Але якщо розібратися в питанні, то стає ясно, що цей пункт потрібно враховувати при виборі.

Виробник Хот Смокінг випускає 3 моделі кришок:

  • пласкі;
  • кришки будиночком (кутові);
  • круглі.

Плоскі — стандартний варіант. Коптильні з такими кришками займають мало місця, що спрощує зберігання і транспортування. Мінус пласких кришок: конденсат капає на продукти, що надає їм неприємний присмак.

Цей недолік усунуто в кришках будиночком. Конденсат стікає по стінках в гідрозатвор, а не потрапляє на копченості. Кутові кришки роблять коптилки громіздкими, але збільшують внутрішній простір (місткість підвищується на 1-2 кг в порівнянні з пласкими моделями).

Проміжною ланкою є круглі кришки: вони компактніші за кутові й позбавлені недоліків пласких.

Вид продукту

Коптильні Hot Smoking використовуються для приготування:

  • м'яса;
  • птиці;
  • риби.

Також в них можна коптити гриби і овочі. Вони стануть відмінним доповненням до вже звичних продуктів, можуть використовуватися як гарнір.

Температура підбирається під конкретний продукт, але не повинна перевищувати 120°С. Плюсом буде наявність вбудованого термометра, який дозволить дістати готові продукти вчасно.

А ось для сала і сиру коптильні для гарячого копчення не підходять. Ці продукти коптять в холодних коптилках, де температура диму не піднімається вище 25 градусів.

Хочете купити коптильню для гарячого копчення? Вибирайте продукцію української компанії Хот Смокінг в асортименті магазину Cropper. З нею ваш відпочинок стане смачніше!