Коптильня гарячого копчення з нержавіючої сталі

Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
За рейтингом
Акційні
За рейтингом
  1.  Коптильня Smoke-House: 400x300x310, кришка будиночок, нерж 2 мм
    2 557 ₴
  2. Гриль “Троян”
    Гриль “Троян” Код товару: 3030062
    В наявності
    5 990 ₴
  3. Коптильня Smoke-House: 520х300х280, з термометром, нержавіюча 1.5 мм
    1 969 ₴
  4. Коптильня Smoke-House: 520x300x310, кришка будиночок, нерж 1.5 мм
    2 233 ₴
  5. Коптильня Smoke-House: 520x300x280, кришка плоска, нержавіюча 1.5 мм
    1 770 ₴
  6. Коптильня Smoke-House: 400х300х280, з термометром, нержавіюча 1.5 мм
    1 659 ₴
  7. Коптильня Smoke-House: 400x300x310, кришка будиночок, нерж 1.5 мм
    2 045 ₴
  8. Коптильня Smoke-House: 300х300х200, із термометром, нержавіюча 1.5 мм
    1 329 ₴
  9. Коптильня Smoke-House: 300x300x250, кришка будиночок, нерж 1.5 мм
    1 693 ₴
  10. Коптильня Hot Smoking: 400х310х280, кришка пласка, нержавіюча 1.5 мм
    1 860 ₴
  11. Коптильня з гідрозатвором HousePro-430 (нержавіюча сталь)
    1 575 ₴
  12. Коптильня з гідрозатвором HousePro-560 (нержавіюча сталь)
    1 840 ₴
  13. Коптильня з гідрозатвором HousePro-300
    Коптильня з гідрозатвором HousePro-300 Код товару: 3030013
    В наявності
    565 ₴
Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
За рейтингом
Акційні
За рейтингом

При виборі коптильні досить важливим питанням є те, гаряче чи холодне копчення для вас підходить більше. Саме ця характеристика повинна бути визначальною. Після того, як ви будете точно знати, який вид вам ближче і цікавіше, можна приступати до вибору матеріалу.

Матеріал у коптильні може бути досить різний — від чорного металу, до нержавіючої сталі. Однак, на відміну від чорного металу, у коптилень з нержавійки є значна кількість переваг. До таких можна віднести:

  • стійкість до корозії;
  • не накопичується нагар;
  • не виділяються шкідливі речовини під час приготування;
  • естетика — коптильня довгі роки зберігає первозданний вигляд.

Все ж кожен повинен розуміти, що з якого б матеріалу не була зроблена коптильня гарячого копчення з нержавійки, за нею слід доглядати постійно, після кожного приготування.

Ціна коптилень з нержавійки

При виборі коптильні з нержавіючої сталі багатьох лякає висока ціна на виріб. Але невже довговічність, практичність і безпека не є прекрасними характеристиками для такої ціни? Зараз можна почути різні думки щодо шкідливості чи корисності матеріалів. Тут вже кожен може вибирати те, що йому важливіше і пріоритетніше. Якщо коптильня з нержавійки буде перебувати в робочому стані довго, то саме нержавіюча сталь буде матеріалом, який вас не підведе. Якщо ж приготування буде проходити один-два рази на сезон, можете вибрати і інший матеріал. Зараз ми говоримо саме про приготування у великих масштабах.

При виборі коптильні з нержавіючої сталі також ви можете вибрати і товщину матеріалу. Товщина в 2 мм гарантує використання цієї конструкції досить довгий час, за який вона не буде піддаватися фізичним змінам.

Ось невелика порівняльна характеристика за основними параметрами.

Назва моделі
Характеристики
Ціна, гривні
Коптильня Smoke-House: 300х300х200

Пристрій для копчення з пласкою кришкою. Має товщину сталі 1,5 мм. Присутня можливість встановити два яруси для приготування продуктів. Цілісна конструкція квадратної форми.

1130
Коптильня Smoke-House: 300х300х200, з термометром

У даній коптильні використовується цілісний корпус з гідрозатвором. Кришка пласка з відведом для диму. Товщина сталі - 1,5 мм. Також є піддон для тирси і 2 металеві сітки для продуктів.

1329
Коптильня с гидрозатвором HousePro-430

Коптильня з пласким варіантом кришки. Товщина сталі - 1,5 мм. Присутній гідрозатвор, який так необхідний в переносних пристроях. Для завантаження є два яруси з металевих решіток. У комплектації йде димохід і піддон для збору жиру.

1575
Коптильня Smoke-House: 520х300х310, з термометром

Коптильня для гарячого копчення, яка має кутовий тип кришки. У комплектації йде градусник, який показує температуру всередині. Товщина стали 1,5 мм.

2120

 

Як влаштована коптильня з нержавіючої сталі

Пристрій коптильні для гарячого копчення з нержавіючої сталі ніяк не відрізняються від такого ж типу копчення тільки з іншого матеріалу. Схема влаштування пристрою майже незмінна:

77

 

Підготовка м'яса/риби/птиці до гарячого копчення

Перед самим копчення продукт необхідно підготувати. Так, рибу, наприклад можна готувати в сирому вигляді, ніяк попередньо не засолюючи. Саме тому коптильні часто беруть на риболовлю або виїзди на природу.

М'ясо можна посолити, трохи зав'ялити його. Якщо ж ви віддаєте перевагу смаку маринованого м'яса - це можна з легкістю реалізувати, хоч і займаєть це трохи більше часу. Спочатку м'ясо маринується протягом одного-двох днів. Після цього його потрібно також просушити і лише після можна відправляти в коптильню.

Порядок копчення

Перед копченням продукт необхідно підготувати спеціальним чином. Далі на дно коптильні укладається матеріал, який дає багато диму (наприклад, тирса фруктових дерев). Наступним етапом встановлюється решітка на яку викладається продукти для копчення. Після цих підготовчих процедур коптильню можна нагрівати на вогні.

Способи оплати та доставки

Коли ви прийняли рішення про покупку коптильні, важливо вибрати хорошого виробника, який не візьме більше грошей, ніж вона коштує. На українському ринку ним є Кроппер. Наш магазин продає тільки якісну продукцію за адекватними цінами. Крім того, на сайті можна ознайомитися з великим вибором коптилень різного типу і з різного матеріалу.

Під час оформлення замовлення ви можете задати всі питання менеджеру, який постійно готовий проконсультувати покупців.

Оплату можна здійснити кількома способами:

  • на банківську карту;
  • на рахунок підприємства;
  • післяплатою.

Якщо ви живете в будь-якому місті України, то скориставшись послугами “Нової пошти”, “Інтайм” або “Делівері” зможете отримати покупку вже на наступний день. Якщо ви проживаєте в Харкові, то при оформленні замовлення більш ніж на 2000 грн, доставка буде здійснюватися безкоштовно.