Коптильня Hot Smoking: 510х320х330, кришка кругла, сталь 1.5 мм
Традиційно в коптильнях гарячого копчення використовуються плоскі або кришки кутом. Українські виробник Hot Smoking додав ще варіант з заокругленим верхом. Завдяки цьому коптильня займає менше місця при зберіганні, як моделі з пласкою кришкою, і запобігає потраплянню конденсату на м'ясо, як при установці кришки будиночком.
В цілому ж будова не змінилася:
- цільна коптильня з жолобом для води;
- кришка з сапуном;
- 2 яруси сітки;
- піддон.
Виконана дана модель Hot Smoking зі сталі, а тому щоб запобігти утворенню на ній іржі, варто добре за нею доглядати. У будь-якому випадку, вона прослужить вам кілька років, за які повністю окупиться.
Дим отримують з тирси або трісок. Вони починають тліти при установці коптильні на вогонь. Джерелом тепла також можуть бути вугільна, дров'яна, газова або електрична піч.
Готують в коптильнях гарячого копчення м'ясо, рибу, овочі. Сало при таких температурах не коптиться, а тане. Великі розміри збільшують місткість — на сітках поміститься до 6 кг продуктів.
Гаряча коптильня Hot Smoking — ідеальне доповнення до відпочинку на дачі!
Основні характеристики
Вид продукту | Для м'яса Для птиці Для риби Для сала |
---|---|
Тип металу | Сталь |
Тип кришки | Кругла |
Товщина сталі, мм | 1.5 |
Виробник | Hot Smoking |
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче |
Разове завантаження (кг) | до 5 |
Кількість рівнів | 2 |
Форма | Прямокутна |
Конструкція | Цільна |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Джерело диму | Тріска |
Комплектація коптильні
Решітка для продуктів | уточнюється |
---|---|
Піддон для стікання жиру | уточнюється |
Ніжки | уточнюється |
Габарити коптильні
Довжина коптильні, мм | 510 |
---|---|
Ширина коптильні, мм | 320 |
Висота коптильні, мм | 330 |
Вага коптильні (кг) | 13 |
Габарити внутрішньої камери
Виробник | Hot Smoking |
---|---|
Вага коптильні (кг) | 13 |
Довжина внутрішньої камери, мм | 455 |
Ширина внутрішньої камери, мм | 265 |
Висота внутрішньої камери, мм | 275 |