Коптильня Hot Smoking: 510х320х320, кришка будиночок, сталь 1.2 мм
| Виробник | Hot Smoking |
| Тип метала | Сталь |
| Тип кришки | Будиночком |
| Вид продукції | Для м'яса, Для птиці, Для риби, Для сала |
При виборі коптильні мало хто звертає увагу на форму кришки. Лише після кількох використань приходить розуміння того, що конденсат збирається на пласких поверхнях і крапає прямо на продукти. Для того, щоб такого не відбувалося, варто купувати коптильні з кришкою у формі будиночку.
Таке влаштування призводить до того, що конденсат стікає в жолоб гідрозатвору, а не потрапляє на м'ясо. Таким чином колір і смак м'яса виходить таким, як треба: на ньому не утворюються плями і залишаеться присмак смоли або попелу.
Крім того, форма кутом верхньої панелі збільшує корисний об'єм. У такій коптилці можна готувати велику рибу і навіть цілу курку. Всього в Hot Smoking вміщається до 5 кг продуктів. Правда, в ній не можна готувати традиційне сало або сир, оскільки вони починають «танути» при такій температурі. Для цих продуктів потрібна коптильня холодного копчення.
Сам пристрій досить простий і компактний. Має він і легку вага — 9 кг. Це пов'язано з використанням тонкої сталі, товщина якої всього 1,2 мм. Це дозволяє без проблем знайти місце для її зберігання, а також транспортувати її. Вона настільки зручна, що її можна взяти з собою на природу! З коптильнею Hot Smoking у вас з'явиться чудова альтернатива шашлику.
Використання тонкої сталі не зашкодило міцності. Для поліпшення цього показника використовується штампування і ребра жорсткості. Проте, варто стежити за рівномірністю нагрівання, в іншому випадку відбудеться деформація через різницю температур.
Джерелом тепла може бути багаття, вугілля, газова або електрична піч. Коптити з коптильнею Hot Smoking можна не тільки на вулиці, але і в приміщенні.
Купіть Hot Smoking з кришкою будиночком, і вам не захочеться після декількох використань міняти коптилку на іншу модель.
Основні характеристики
| Вид продукту | Для м'яса Для птиці Для риби Для сала |
|---|---|
| Тип металу | Сталь |
| Тип кришки | Будиночком |
| Товщина сталі, мм | 1.2 |
| Виробник | Hot Smoking |
| Тип коптильні | Деревна |
| Тип копчення | Гаряче |
| Разове завантаження (кг) | до 5 |
| Кількість рівнів | 2 |
| Форма | Прямокутна |
| Конструкція | Цільна |
| Джерело тепла | Відкритий вогонь |
| Джерело диму | Тріска |
Комплектація коптильні
| Решітка для продуктів | уточнюється |
|---|---|
| Піддон для стікання жиру | уточнюється |
| Ніжки | уточнюється |
Габарити коптильні
| Довжина коптильні, мм | 510 |
|---|---|
| Ширина коптильні, мм | 320 |
| Висота коптильні, мм | 320 |
| Вага коптильні (кг) | 9 |
Габарити внутрішньої камери
| Виробник | Hot Smoking |
|---|---|
| Вага коптильні (кг) | 9 |
| Довжина внутрішньої камери, мм | 455 |
| Ширина внутрішньої камери, мм | 265 |
| Висота внутрішньої камери, мм | 265 |
