Коптильня Hot Smoking: 500х300х300, кришка будиночком, сталь 1.5 мм
| Виробник | Hot Smoking |
| Тип метала | Сталь |
| Тип кришки | Будиночком |
| Вид продукції | Для м'яса, Для птиці, Для риби, Для сала |
Кришка будиночком в коптильнях на перший погляд здається незначною відмінністю. Але насправді вона виконує кілька функцій, які роблять процес більш продуктивним. Головний плюс такої форми кришки полягає в тому, що конденсат, який зазвичай збирається на ній, стікає в гідразотвор, а не капає на м'ясо. Це запобігає появі на поверхні продуктів плям і присмаку, які виникають через вміст в конденсаті смол і гару.
Також використання кришки будиночком збільшує внутрішній простір коптилень Hot Smoking. Завдяки цьому всередині поміщаються не тільки великі шматки м'яса, а й ціла риба і тушки птиці.
Комплектація Hot Smoking включає в себе:
- власне коптильню;
- дві знімнні решітки;
- піддон для пального;
- кришку з відводом для диму.
Усередині сталевого ящика є два яруси, де розміщуються продукти для копчення. Під ними знаходиться піддон з тирсою. Він легко дістається, що суттєво спрощує чистку, так як попіл і краплі жиру залишаються на ньому.
Готуються продукти від 20 хвилин до 2 годин. Найменше часу потрібно ніжним риби і м'ясу птиці. На копчення великих шматків яловичини або свинини піде в рази більше — від 1 години. Сало і сир в коптилці Hot Smoking готувати не можна через високу температуру. Їх коптять тільки в холодних коптильнях.
Містка і легка портативна коптильня Хот Смокінг підійде для приватного сектору, жителів квартир, рибалок та любителів відпочити на природі.
Основні характеристики
| Вид продукту | Для м'яса Для птиці Для риби Для сала |
|---|---|
| Тип металу | Сталь |
| Тип кришки | Будиночком |
| Товщина сталі, мм | 1.5 |
| Виробник | Hot Smoking |
| Тип коптильні | Деревна |
| Тип копчення | Гаряче |
| Разове завантаження (кг) | до 5 |
| Кількість рівнів | 2 |
| Форма | Прямокутна |
| Конструкція | Цільна |
| Джерело тепла | Відкритий вогонь |
| Джерело диму | Тріска |
Комплектація коптильні
| Решітка для продуктів | уточнюється |
|---|---|
| Піддон для стікання жиру | уточнюється |
| Ніжки | уточнюється |
Габарити коптильні
| Довжина коптильні, мм | 500 |
|---|---|
| Ширина коптильні, мм | 300 |
| Висота коптильні, мм | 300 |
| Вага коптильні (кг) | 13 |
Габарити внутрішньої камери
| Виробник | Hot Smoking |
|---|---|
| Вага коптильні (кг) | 13 |
| Довжина внутрішньої камери, мм | 445 |
| Ширина внутрішньої камери, мм | 245 |
| Висота внутрішньої камери, мм | 245 |
