Коптильню 1.5 мм товщиною

Якщо ви задумали покупку коптильні — для вас це вже стає не просто мрією, а ви ретельно намагаєтеся підібрати оптимальний для вас варіант. Оскільки існує два види приготування — гаряче і холодне копчення, ви повинні бачити різницю між ними. Після того, як ви визначилися з основним способом готування, можна вибирати сам пристрій для копчення.

Завантажити ще
Сторінка
Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
За рейтингом
Акційні
За рейтингом
  1. Коптильня Smoke-House: 520x300x310, з термометром, будиночок, нерж 2 мм
    4 290 ₴
  2. Коптильня Smoke-House: 400х300х310, з термометром, будиночок, нерж 2 мм
    4 150 ₴
  3.  Коптильня Smoke-House: 400x300x310, кришка будиночок, нерж 2 мм
    3 590 ₴
  4. Коптильня Smoke-House: 520x300x310, кришка будиночок, нерж 1.5 мм
    3 640 ₴
  5. Коптильня Smoke-House: 520x300x280, кришка пласка, сталь 1.5 мм
    1 590 ₴
  6. Коптильня Smoke-House: 520x300x280, кришка плоска, нержавіюча 1.5 мм
    3 510 ₴
  7. Коптильня Smoke-House: 400х300х280, з термометром, нержавіюча 1.5 мм
    3 520 ₴
  8. Коптильня Smoke-House: 400х300х280, кришка пласка, нержавіюча 1.5 мм
    3 150 ₴
  9. Коптильня Smoke-House: 400x300x280, кришка пласка, сталь 1.5 мм
    1 490 ₴
  10. Коптильня Hot Smoking: 520х310х280, кришка пласка, сталь 1.5 мм
    1 490 ₴
  11. Коптильня Hot Smoking: 510х320х330, кришка кругла, термофарба, 1.5 мм
    1 790 ₴
  12. Коптильня Hot Smoking: 510х320х330, кришка кругла, сталь 1.5 мм
    1 590 ₴
  13. Коптильня Hot Smoking: 500х300х300, кришка будиночком, сталь 1.5 мм
    1 690 ₴
  14. Коптильня з гідрозатвором HousePro-560
    Коптильня з гідрозатвором HousePro-560 Код товару: 3030019
    В наявності
    1 850 ₴
  15. Коптильня Smoke-House: 520х300х280, з термометром, нержавіюча 1.5 мм
    3 750 ₴
    Немає в наявності
  16. Коптильня Smoke-House: 520x300x310, з термометром, будиночок, нерж 1.5 мм
    3 890 ₴
    Немає в наявності
  17. Коптильня Smoke-House: 400х300х310, з термометром, будиночок, нерж 1.5 мм
    3 750 ₴
    Немає в наявності
  18. Коптильня Smoke-House: 400x300x310, кришка будиночок, нерж 1.5 мм
    3 299 ₴
    Немає в наявності
  19. Коптильня Smoke-House: 300х300х200, із термометром, нержавіюча 1.5 мм
    2 650 ₴
    Немає в наявності
  20. Коптильня Smoke-House: 300х300х200, кришка плоска, нержавіюча 1.5 мм
    2 400 ₴
    Немає в наявності
  21. Коптильня Smoke-House: 300x300x250, кришка будиночок, нерж 1.5 мм
    2 534 ₴
    Немає в наявності
  22. Коптильня Hot Smoking: 400х310х280, кришка пласка, сталь 1.5 мм
    1 340 ₴
    Немає в наявності
  23. Коптильня Hot Smoking: 400х310х280, кришка пласка, нержавіюча 1.5 мм
    2 850 ₴
    Немає в наявності
  24. Коптильня з гідрозатвором HousePro-430 (нержавіюча сталь)
    3 050 ₴
    Немає в наявності
Завантажити ще
Сторінка
Ціна за зростанням
Ціна за спаданням
За рейтингом
Акційні
За рейтингом

Якщо ви задумали покупку коптильні — для вас це вже стає не просто мрією, а ви ретельно намагаєтеся підібрати оптимальний для вас варіант. Оскільки існує два види приготування — гаряче і холодне копчення, ви повинні бачити різницю між ними. Після того, як ви визначилися з основним способом готування, можна вибирати сам пристрій для копчення. І ось тут існує такий величезний вибір і велика кількість класифікацій, в яких варто розбиратися.

Зрозуміло, що ви будете вибирати під себе метал, тип кришки та інші характеристики. Однією з них є товщина металу. Можливо спочатку, ви й не помітите різницю, але якщо підходити відповідально до вибору, то необхідно вивчати все, що можна.

Товщина металу в 1,5 мм є, мабуть, найпопулярнішою. У ній можна знайти масу переваг. Наприклад, така товщина позначається і на ціні. У цьому випадку ціна досить лояльна, а якість знаходиться на висоті. По-друге, коптильні в 1,5 мм на порядок менше важать, на відміну від 2 мм коптилень. Найчастіше це і стає основними причинами для їх покупки.

Для того, щоб краще зрозуміти всі переваги коптильні зі сталі 1,5 мм завтовшки, пропонуємо вам ознайомитися з принципом приготування в коптильні гарячого копчення. Як висновок, ви зможете зробити свій вибір.

Принцип гарячого копчення

Відмінною рисою гарячого копчення є висока температура, при якій відбувається копчення продуктів.

Всю технологію підготовки і приготування ми розглянемо в кілька етапів:

  1. Підготовка продукту — даний етап є основним. Якщо ви готуєте птицю або м'ясо, перед копченням їх потрібно замаринувати і просушити. Тоді м'ясо отримає пряний смак і буде досить м'яким. Після просушування його необхідно буде відбити. Риба, в деяких випадках не потребує додаткової підготовки. Її можна готувати відразу, як тільки ви її зловите.
  2. Установка коптильні — на цьому етапі мова йде про те, що коптильню потрібно встановити. Зібрати всі комплектуючі і деталі для коректної роботи пристрою.
  3. Закладка тирси — на дно коптильні викладаються тріски дерев, які дають кращий дим. До них відноситься дуб, бук і фруктові породи дерев.
  4. Викладання продуктів — перед тим, як укласти м'ясо або рибу, встановіть металеві решітки. Далі викладаються продукти.
  5. Нагрівання коптильні — після того, як все встановлено і укладено всередину, коптильню починають нагрівати. При досягненні необхідної температури, вам залишається тільки підтримувати її на певному рівні до готовності м'яса.

Це основні етапи технологія гарячого копчення. Що відбувається всередині, допоможе зрозуміти зображення:

 

Як вибрати коптильню гарячого копчення?

При виборі коптильні гарячого копчення варто звертати увагу на багато характеристик. Серед основних можна виділити:

  • Виробник — при виборі будь-якого товару, покупці часто звертають увагу на репутацію виробника. Серед провідних українських поставників варто виділити магазин Кроппер, який спеціалізується на продажі різних товарів для господарства. Серед них також є і коптильні.
  • Ціна — досить важливе питання, особливо якщо у вас є чіткий бюджет. Залежно від бюджету на сайті можна підібрати варіант, який задовольнить всі ваші запити. Цінова категорія буде залежати від матеріалу і додаткових комплектуючих.
  • Матеріал виготовлення — тут існує чотири основні категорії: чорний метал, сталь, нержавіюча сталь, сталь, покрита термостійкої фарбою. У кожного з них присутні свої переваги. Однак, якщо ви маєте намір часто і довго використовувати коптильню, то варто придбати пристрій з нержавіючої сталі.
  • Які продукти — кожна коптильня спеціалізується на певному виді продуктів. Так можна виділити коптильні для сала, м'яса, птиці і риби. Залежно від того, які продукти у вас в пріоритеті, й роблять вибір у користь варіанту, який найкраще підійде для вашої ситуації.

Оплата і доставка

При оформленні замовлення на сайті інтернет-магазину Кроппер, визначитися з вибором допоможе консультант. Також він буде супроводжувати вас за всіма основними пунктами покупки.

Доставку можна оформити через послуги "Нової пошти", "Делівері" або "Інтайм". У тому випадку, якщо ви проживаєте в місті Харків і при загальній сумі замовлення на 2000 грн, доставка буде здійснюватися безкоштовно.

Оплатити свою покупку можна найзручнішим для вас способом: переказом на банківську карту, переведенням на розрахунковий рахунок підприємства або післяплатою.