Коптильня Smoke-House: 520x300x310, кришка будиночок, нерж 1.5 мм
Виробник | Smoke House |
Тип метала | Нержавіюча сталь |
Тип кришки | Будиночком |
Вид продукції | Для м'яса, Для птиці, Для риби, Для сала |
Гаряча коптилка — досить примітивний пристрій, але і тут знаходиться місце для нововведень. Так, все більш популярними стають кришки будиночком. З їх допомогою вдається позбутися проблеми конденсату, який при звичайній будові крапав на м'ясо, чим псував його колір і надавав смак попелу і смоли.
Виготовляється коптильня Smoke-House з листової нержавіючої сталі. Для більш зручного транспортування передбачені ручки на кришці і корпусі. До комплекту входять:
- власне коптилка;
- 2 яруси сітки для продуктів;
- піддон;
- кришка з отвором для відводу диму.
Важить вся конструкція 14 кг, що робить її більш придатною для використання вдома, а не на природі. Вміщує каганець близько 5 кг продуктів за один раз. У ній можна готувати м'ясо будь-яких видів, рибу, гриби і деякі овочі. Сало коптити в Smoke-House не можна, оскільки внутрішня температура знаходиться в діапазоні 80-120°С, а іноді і перевищує ці показники.
Основні характеристики
Вид продукту | Для м'яса Для птиці Для риби Для сала |
---|---|
Тип металу | Нержавіюча сталь |
Тип кришки | Будиночком |
Товщина сталі, мм | 1.5 |
Виробник | Smoke House |
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче |
Разове завантаження (кг) | до 5 |
Кількість рівнів | 2 |
Форма | Прямокутна |
Конструкція | Цільна |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Джерело диму | Тріска |
Комплектація коптильні
Решітка для продуктів | уточнюється |
---|---|
Піддон для стікання жиру | уточнюється |
Ніжки | уточнюється |
Габарити коптильні
Довжина коптильні, мм | 520 |
---|---|
Ширина коптильні, мм | 300 |
Висота коптильні, мм | 310 |
Вага коптильні (кг) | 14 |
Габарити внутрішньої камери
Виробник | Smoke House |
---|---|
Вага коптильні (кг) | 14 |
Довжина внутрішньої камери, мм | 465 |
Ширина внутрішньої камери, мм | 245 |
Висота внутрішньої камери, мм | 255 |