Коптильня Smoke-House: 300х300х200, із термометром, нержавіюча 1.5 мм
Виробник | Smoke House |
Тип метала | Нержавіюча сталь |
Тип кришки | Плоска |
Вид продукції | Для м'яса, Для птиці, Для сала |
Тим, хто тільки починає освоювати копчення, потрібно вдумливо підбирати першу коптильню. Для перших кроків не обов'язково купувати щось занадто велике — вистачить невеликої компактної моделі. Такою може стати ця коптилка Smoke-House. Вона важить 7 кг, без проблем поміститься в багажник і може переноситься в руках.
Для новачків буде плюсом матеріал: нержавіюча сталь довговічна, і за нею легко доглядати. Коптильня гарячого копчення Smoke-House має додатково вбудований градусник. Перший час він дуже допоможе не перетримати продукти, які можуть зваритися або підгоріти, якщо температура підніметься вище 100°С.
Smoke-House має класичне компонування:
- цілісний корпус із гідрозатвором;
- пласка кришка з відводом для диму;
- піддон для тирси;
- 2 сітки для продуктів.
Дим виділяє тирса, яка починає тліти під впливом зовнішнього джерела тепла (газ, електрична плита, піч або відкритий вогонь).
Основні характеристики
Вид продукту | Для м'яса Для птиці Для сала |
---|---|
Тип металу | Нержавіюча сталь |
Тип кришки | Плоска |
Товщина сталі, мм | 1.5 |
Виробник | Smoke House |
Тип коптильні | Деревна |
Тип копчення | Гаряче |
Разове завантаження (кг) | до 5 |
Кількість рівнів | 2 |
Форма | Квадратна |
Конструкція | Цільна |
Джерело тепла | Відкритий вогонь |
Джерело диму | Тріска |
Комплектація коптильні
Решітка для продуктів | уточнюється |
---|---|
Піддон для стікання жиру | уточнюється |
Ніжки | уточнюється |
Габарити коптильні
Довжина коптильні, мм | 300 |
---|---|
Ширина коптильні, мм | 300 |
Висота коптильні, мм | 200 |
Вага коптильні (кг) | 7 |
Габарити внутрішньої камери
Виробник | Smoke House |
---|---|
Вага коптильні (кг) | 7 |
Довжина внутрішньої камери, мм | 245 |
Ширина внутрішньої камери, мм | 245 |
Висота внутрішньої камери, мм | 145 |