Коптильня Smoke-House: 300х300х200, із термометром, нержавіюча 1.5 мм

| Виробник | Smoke House |
| Тип метала | Нержавіюча сталь |
| Тип кришки | Плоска |
| Вид продукції | Для м'яса, Для птиці, Для сала |
Тим, хто тільки починає освоювати копчення, потрібно вдумливо підбирати першу коптильню. Для перших кроків не обов'язково купувати щось занадто велике — вистачить невеликої компактної моделі. Такою може стати ця коптилка Smoke-House. Вона важить 7 кг, без проблем поміститься в багажник і може переноситься в руках.
Для новачків буде плюсом матеріал: нержавіюча сталь довговічна, і за нею легко доглядати. Коптильня гарячого копчення Smoke-House має додатково вбудований градусник. Перший час він дуже допоможе не перетримати продукти, які можуть зваритися або підгоріти, якщо температура підніметься вище 100°С.
Smoke-House має класичне компонування:
- цілісний корпус із гідрозатвором;
- пласка кришка з відводом для диму;
- піддон для тирси;
- 2 сітки для продуктів.
Дим виділяє тирса, яка починає тліти під впливом зовнішнього джерела тепла (газ, електрична плита, піч або відкритий вогонь).
Основні характеристики
| Вид продукту | Для м'яса Для птиці Для сала |
|---|---|
| Тип металу | Нержавіюча сталь |
| Тип кришки | Плоска |
| Товщина сталі, мм | 1.5 |
| Виробник | Smoke House |
| Тип коптильні | Деревна |
| Тип копчення | Гаряче |
| Разове завантаження (кг) | до 5 |
| Кількість рівнів | 2 |
| Форма | Квадратна |
| Конструкція | Цільна |
| Джерело тепла | Відкритий вогонь |
| Джерело диму | Тріска |
Комплектація коптильні
| Решітка для продуктів | уточнюється |
|---|---|
| Піддон для стікання жиру | уточнюється |
| Ніжки | уточнюється |
Габарити коптильні
| Довжина коптильні, мм | 300 |
|---|---|
| Ширина коптильні, мм | 300 |
| Висота коптильні, мм | 200 |
| Вага коптильні (кг) | 7 |
Габарити внутрішньої камери
| Виробник | Smoke House |
|---|---|
| Вага коптильні (кг) | 7 |
| Довжина внутрішньої камери, мм | 245 |
| Ширина внутрішньої камери, мм | 245 |
| Висота внутрішньої камери, мм | 145 |
