Коптильня Smoke-House: 300х300х200, кришка плоска, нержавіюча 1.5 мм
| Виробник | Smoke House |
| Тип метала | Нержавіюча сталь |
| Тип кришки | Плоска |
| Вид продукції | Для м'яса, Для птиці, Для сала |
Ця модель Smoke-House — одна з найменших. Компактні розміри сподобаються тим, хто хоче брати коптильню із собою на відпочинок на природі або на риболовлю. Завдяки використанню тонкої листової сталі вдалося знизити вагу до 7 кілограмів.
Невеликі розміри зроблять гарячу коптильню Smoke-House хорошою альтернативою мангалу. Тепер на пікніку ви зможете приготувати не тільки звичний шашлик, а й різні копченості. Продукти тут використовуються ті ж, що і при приготуванні на вугіллі:
- стегенця і крильця;
- м'ясо;
- гриби;
- риба.
Коптильня має двоярусну будову і вміщує до 5 кг продуктів за одне завантаження. Час приготування коливається від 30 хвилин до 2 годин в залежності від товщини і виду м'яса.
З компактною коптилкою Smoke-House ви зможете готувати і невеликі партії для вживання відразу, і велику кількість копченостей, щоб використовувати їх потім.
Основні характеристики
| Вид продукту | Для м'яса Для птиці Для сала |
|---|---|
| Тип металу | Нержавіюча сталь |
| Тип кришки | Плоска |
| Товщина сталі, мм | 1.5 |
| Виробник | Smoke House |
| Тип коптильні | Деревна |
| Тип копчення | Гаряче |
| Разове завантаження (кг) | до 5 |
| Кількість рівнів | 2 |
| Форма | Квадратна |
| Конструкція | Цільна |
| Джерело тепла | Відкритий вогонь |
| Джерело диму | Тріска |
Комплектація коптильні
| Решітка для продуктів | уточнюється |
|---|---|
| Піддон для стікання жиру | уточнюється |
| Ніжки | уточнюється |
Габарити коптильні
| Довжина коптильні, мм | 300 |
|---|---|
| Ширина коптильні, мм | 300 |
| Висота коптильні, мм | 200 |
| Вага коптильні (кг) | 9 |
Габарити внутрішньої камери
| Виробник | Smoke House |
|---|---|
| Вага коптильні (кг) | 9 |
| Довжина внутрішньої камери, мм | 245 |
| Ширина внутрішньої камери, мм | 245 |
| Висота внутрішньої камери, мм | 145 |
