Інкубатор автоматичний Птаха 56 (220/12В) 8080204

В наявності
Код товару:
8080204
4 390 ₴
від 219.5 грн / в міс
Проконсультуємо і оформимо замовлення по телефону
Доставка в
Самовивіз з новою пошти Відправимо сьогодні
Кур'єр Нова Пошта Протягом 1-3 днів
Оплата
при отриманні (Накладений платіж)
на розрахунковий рахунок підприємства
на банківську карту

Ми, як прямі дистриб'ютори виробника, гарантуємо, що наш інкубатор працюватиме надійно протягом 1 року. Ми здійснюємо гарантійний та післягарантійний ремонт. Його технічні характеристики включають середню місткість яєць до 56 штук, автоматичний переворот яєць, корпус з високоякісного пластику, потужність 80 Вт з можливістю живлення від 220 В або 12 В.

Також інкубатор має гнучке керування налаштуваннями, шість дисплеїв для відображення параметрів, ультразвуковий уволожнювач, аварійну звукову сигналізацію, тепловий шнур та вентилятор для рівномірного обігріву, а також овоскоп для перевірки якості яєць без відкривання інкубатора.

Наш інкубатор також має підсвічування для забезпечення належного освітлення, отвір для вентиляції та виходу CO2, а також можливість підключення до акумулятора для роботи в разі відключення електроенергії. Кількість яєць, яку можна розмістити у інкубаторі, залежить від їх розміру та типу. Колір та комплектація продукту можуть трохи відрізнятися від зображень на сайті виробника.

Основні характеристики

Додаткова інформація
БрендПтаха

Вентиляція

Додаткова інформація
Наявність захисної решітки вентилятораНі

Комплектація

Додаткова інформація
ІнструкціяНі
Залишити відгук
Інкубатор автоматичний Птаха 56 (220/12В) 8080204
4 390 ₴
Проконсультуємо і оформимо замовлення по телефону