Інкубатор автоматичний Птаха 56 (220/12В) 8080203

В наявності
Код товару:
8080203
4 390 ₴
від 219.5 грн / в міс
Проконсультуємо і оформимо замовлення по телефону
Доставка в
Самовивіз з новою пошти Відправимо сьогодні
Кур'єр Нова Пошта Протягом 1-3 днів
Оплата
при отриманні (Накладений платіж)
на розрахунковий рахунок підприємства
на банківську карту

Інкубатор Птаха на 56 яєць - це прекрасний вибір для автоматизованого процесу інкубації. Він забезпечує оптимальні умови для розвитку ембріона, що дозволяє отримувати високий відсоток сильних пташенят. Основні технічні характеристики включають середню місткість - 56 яєць різних видів птахів, автоматичний тип перевороту яєць, матеріал корпусу - пластик, потужність - 80 Вт, тип живлення - 220 В, 12 В, та вагу - 2 кг.

Інкубатор володіє гнучким керуванням параметрами, яке дозволяє користувачеві налаштувати температуру, вологість, тривалість та інтервал перевороту за допомогою кнопки SET. На блоці інкубатора розміщено 6 дисплеїв, на яких відображаються значення встановленої та поточної температури, вологості, час до наступного перевороту яєць, та лічильник днів інкубації.

Автоматичний переворот яєць здійснюється шляхом повороту роликів у лотку, інтервал перевороту може бути налаштований від 0 до 999 хвилин, а тривалість перевороту може бути змінена залежно від потреби.

Інкубатор також оснащений цифровими датчиками температури та вологості з можливістю калібрування, ультразвуковим зволожувачем, аварійною звуковою сигналізацією при відхиленні заданої температури та низькій вологості, обігрівом за допомогою теплового шнура та вентилятора, що роздмухує тепле повітря по всьому корпусу.

Корпус інкубатора зібраний з високоякісного пластику, має приємний та яскравий дизайн. Інкубатор упаковується в коробку із щільного спресованого пінопласту, що допомагає зменшити тепловтрати. Кількість яєць, яку може вмістити інкубатор, приблизна і залежить від типу та розміру яйця. Колір та комплектація інкубатора можуть відрізнятися від фотографій на сайті та змінено виробником на його розсуд.

Основні характеристики

Додаткова інформація
БрендПтаха

Регулювання та підтримання температури, управління

Додаткова інформація
Тип терморегулятораЕлектронний

Вентиляція

Додаткова інформація
Наявність захисної решітки вентилятораНі

Живлення інкубатора

Додаткова інформація
Вага, кг2

Комплектація

Додаткова інформація
ІнструкціяНі
Залишити відгук
Інкубатор автоматичний Птаха 56 (220/12В) 8080203
4 390 ₴
Проконсультуємо і оформимо замовлення по телефону