Інкубатор автоматичний Птаха 48-G (220/12в) 8080246

В наявності
Код товару:
8080246
2 990 ₴
від 149.5 грн / в міс
Проконсультуємо і оформимо замовлення по телефону
Доставка в
Самовивіз з новою пошти Відправимо сьогодні
Кур'єр Нова Пошта Протягом 1-3 днів
Оплата
при отриманні (Накладений платіж)
на розрахунковий рахунок підприємства
на банківську карту

Автоматичний інкубатор Птаха 48-G (220/12В) призначений для інкубації до 48 яєць зі спеціальною роликовою системою перевороту та вбудованим овоскопом. Положення роликів автоматично налаштовується відповідно до розміру яєць, що дає можливість інкубувати яйця різних видів птахів, від перепелів до гусей. Ми, як прямі дистрибутори виробника, гарантуємо працездатність плічки протягом 1 року та надаємо гарантійний та післягарантійний ремонт.

Основні технічні характеристики включають:

  • Середню місткість яєць: курячих - 48 шт., гусячих - 24 шт., качиних - 32 шт., перепелиних - 76 шт., індички - 32 шт.
  • Тип перевороту яєць: автоматичний
  • Матеріал корпусу: пластик
  • Потужність: 110 Вт
  • Тип живлення: 220 В, 12 В

Основною відмінністю компонента є роликовий механізм перевороту з регульованою відстанню між роликами, що дозволяє ефективно інкубувати яйця різних розмірів. Керування параметрами акваріума здійснюється за допомогою кнопки SET, де можна налаштувати температуру, звукову сигналізацію під час відхилення, тривалість та інтервал перевороту. Також можна скористатися параметрами за замовчуванням.

Автоматичний переворот яєць може бути налаштований від 0 до 999 хвилин, а також можна змінити тривалість перевороту. Переворот здійснюється поворотом роликів у лотку. Для вимірювання температури встановлено цифровий датчик з дисплеєм, який може бути калібрований за еталонним термометром.

Інкубатор також оснащений автоматичним додаванням води у піддон, який включає 3 підставки для води вакуумного типу. Для обігріву установлено тепловий шнур і вентилятор, що роздуває тепле повітря по всьому корпусу. Корпус інкубатора зібраний з високоякісного пластику без щілин та щілин, що полегшує чищення та миття. До комплекту входить інструкція українською мовою для підключення до акумулятора. Крім того, можна придбати додаткові ролики для інкубації перепелиних яєць. Кількість яєць у зазначених місткостях є приблизною і залежить від їх розміру. Колір і комплектація можуть відрізнятися від зображень на сайті виробника.

Основні характеристики

Додаткова інформація
БрендПтаха

Вентиляція

Додаткова інформація
Наявність захисної решітки вентилятораНі

Комплектація

Додаткова інформація
ІнструкціяНі
Залишити відгук
Інкубатор автоматичний Птаха 48-G (220/12в) 8080246
2 990 ₴
Проконсультуємо і оформимо замовлення по телефону