Інкубатор автоматичний HHD E48 8080195

В наявності
Код товару:
8080195
3 799 ₴
від 189.95 грн / в міс
Проконсультуємо і оформимо замовлення по телефону
Доставка в
Самовивіз з новою пошти Відправимо сьогодні
Кур'єр Нова Пошта Протягом 1-3 днів
Оплата
при отриманні (Накладений платіж)
на розрахунковий рахунок підприємства
на банківську карту

Інкубатор HHD E48 на 48 курячих яєць є ідеальним вибором для автоматизованого процесу інкубації. Він забезпечує оптимальні умови для розвитку ембріона, що призводить до високого відсотка сильних курчат. Основні технічні характеристики включають середню місткість - 48 курячих яєць, автоматичний тип перевороту яєць, матеріал корпусу - пластик, потужність - 80 Вт, тип живлення - 220 В.

Інкубатор відрізняється ергономічною панеллю управління та простим доступом до яєць завдяки висувному лотку. Для забезпечення примусової циркуляції повітря та розподілу тепла використовуються 4 вентилятори, а як нагрівальний елемент - тепловий шнур. Роликовий лоток перевороту дозволяє інкубувати яйця різних видів птахів, а міцний корпус із пластику легко миється та не вбирає запахи.

Інкубатор оснащений всіма необхідними датчиками, що дозволяє користувачу завжди бачити поточні значення температури, вологості та день інкубації на екрані. Процес виведення молодняку птиці максимально спрощується завдяки HHD E48 - потрібно лише додавати воду до піддону та вчасно відключити переворот.

Корпус інкубатора складається з сірої верхньої кришки, помаранчевої панелі по центру та жовтої нижньої частини - піддону і виготовляється із високощільного пластику. Інкубатор упаковується в коробку із щільного спресованого пінопласту, що додатково зменшує тепловтрати. Кількість яєць, яку може вмістити інкубатор, приблизна і залежить від типу та розміру яйця.

Основні характеристики

Додаткова інформація
БрендHHD

Вентиляція

Додаткова інформація
Наявність захисної решітки вентилятораНі

Комплектація

Додаткова інформація
ІнструкціяНі
Залишити відгук
Інкубатор автоматичний HHD E48 8080195
3 799 ₴
Проконсультуємо і оформимо замовлення по телефону