Грунтозачепи для мотоблока (залізні колеса) ф 450-160

В наявності
Код товару:
4141003
1 760 ₴
від 88 грн / в міс
Проконсультуємо і оформимо замовлення по телефону
Доставка в
Самовивіз з новою пошти Відправимо сьогодні
Кур'єр Нова Пошта Протягом 1-3 днів
Оплата
при отриманні (Накладений платіж)
на розрахунковий рахунок підприємства
на банківську карту

Грунтозачепи Ф 450/160 для мотоблока використовуються для роботи на грунті. Вони забезпечують краще зчеплення, ніж пневматичні колеса, а тому підходять для оранки, підгортання, прополки.

Грунтозачепи Ф 450/160 мають висоту 45 см, а ширину 16 см. Шипи зроблені з металевих пластин, які вигнуті під кутом, щоб забезпечити кращу прохідність. Обода 3, до центрального приварений квадрат, який виконує функцію колісного диска. У ньому зроблено отвори для кріплення грунтозацепа до мотоблока.

Перед покупкою уточніть розміри і кріплення у консультанта, щоб перевірити сумісність. При необхідності купіть ступицю-перехідник. Грунтозачепи Ф 450/160 можна використовувати з диференціалом, що спростить розворот мотоблока.

Грунтозачепи Ф 450/160 для мотоблока: ціни, способи оплати та доставки по Україні

В інтернет-магазині Cropper можна купити грунтозачепи з втулкою і без неї. Модель Ф450/160 виробництва ПроТек коштує 650 гривень (за пару). В каталозі є інше навісне обладнання і запчастини до мотоблоків: ступиці, диференціали, окучники, зчіпки, картоплекопачі і т.д.

Також на сайті ви знайдете агрегати індивідуального доїння, коптильні, сепаратори, автоклави, насоси для поливу, інкубатори, інше господарське обладнання. За необхідності зв'яжіться з консультантом через зворотний дзвінок, і вам нададуть допомогу у виборі.

Доставка по Україні через Інтайм, Нову Пошту. Самовивіз з точки видачі товарів у Харкові. Оплата через термінал банку, LiqPay (онлайн), при отриманні (післяплата).

Основні характеристики

Додаткова інформація
Тип навісного обладнанняГрунтозацепи
Виробник навісного обладнанняПроТек
Тип ободаСмуга
Діаметр по шипу440 мм.
Ширина колеса з грунтозацепами165 мм.
Кількість ободів3 шт.
Будова центрального дискаЦільний
Залишити відгук
Грунтозачепи для мотоблока (залізні колеса) ф 450-160
1 760 ₴
Проконсультуємо і оформимо замовлення по телефону