Коптильня з термометром

Багато новачків думають, що коптильня - звичайний металевий ящик, а тому обирають для себе найдешевші моделі. Але до покупки потрібно підходити грунтовно, зважуючи різні аспекти.

Так, коптильня з термометром - це повна комплектація, що відбивається на ціні. Такі моделі новачки, як правило не купують, бажаючи заощадити.

Ми не можемо знайти товари, які відповідають вибраному.

Багато новачків думають, що коптильня - звичайний металевий ящик, а тому обирають для себе найдешевші моделі. Але до покупки потрібно підходити грунтовно, зважуючи різні аспекти.

Так, коптильня з термометром - це повна комплектація, що відбивається на ціні. Такі моделі новачки, як правило не купують, бажаючи заощадити. Але якраз для тих, хто тільки освоює копчення, термометр для барбекю дуже допоможе. Недосвідчена людина не вміє «на око» визначати готовність, не знає час приготування. Як результат: сире або горіле м'ясо.

Коптильні з термометром дозволять уникнути таких неприємностей. А різниця в ціні буде повністю компенсована тим, що ви не зіпсуєте жодної партії.

Градусник (термометр) для коптильні

Градусник - елемент, який допоможе вам стежити за температурою всередині коптильні. При цьому вибирають спеціальний механічний термометр для коптильні, мангала, барбекю, гриля. Він дозволить не пересушувати м'ясо, гарантує, що риба не розвариться. Готувати в гарячій коптильні м'ясо без нього і зовсім неможливо.

Також є спеціальні термометри для шашлику, гриля, які вимірюють внутрішню температуру м'яса. Це дуже зручно, якщо ви готуєте цілі тушки птиці, товсті стейки або велику рибу.

Такий градусник складається з циферблата і металевого стержня. Стрижнем протикають продукт по всій площі, щоб дізнатися, яка температура м'яса в різних точках.

Як вибрати коптильню?

При виборі коптильні з термометром враховують ті ж фактори, що і завжди:

  • матеріал (сталь, нержавіюча сталь);
  • тип кришки (закруглена, будиночком, пласка);
  • мобільність (для природи, для домашнього використання);
  • комплектацію;
  • місткість.

Як ці чинники впливають на ціноутворення, видно з порівняння популярних моделей коптилень гарячого копчення.

Назва моделі коптильні
Основні характеристики
Ціна, гривні
Коптильня Hot Smoking: 420х340х330 мм

Має кутову кришку (будиночком), яка підвищує місткість. За одне завантаження поміщається до 4 кг м'яса. У виробництві використана звичайна 2-міліметрова сталь, покрита термофарбою для захисту від водної корозії.

Призначена гаряча коптильня Hot Smoking для м'яса, риби та птиці. Сало готувати в ній не можна.

820
Коптильня Smoke-House: 520x300x310 мм

Одна з найдорожчих моделей в асортименті інтернет-магазину Cropper. Ціна обумовлена ​​конструкцією (кришка будиночком) і матеріалом виготовлення. Нержавійка товщиною 2 мм робить термін використання цієї коптильні практично не обмеженим, при дотриманні всіх правил догляду.

Загальна вага даної моделі Smoke-House - 14 кг, а тому використовують її тільки стаціонарно. Завдяки вбудованому термометру підходить для копчення всіх продуктів, в тому числі і сала. Вміщує до 5 кг за раз.

2120
Коптильня Smoke-House: 400х300х280 мм

Коптильня з плоскою кришкою. Селена із нержавіючої сталі. Товщина дна і стінок 1,5 мм. Має вбудований термометр. Компактні розміри і легка вага роблять цю коптильню Smoke-House ідеальною для походів на природу або риболовлі. Важить 10 кг, має ручки для спрощення перенесення. Вміщує близько 4 кг продуктів.

1659

 

Уважно вивчайте характеристики коптильні з градусником, і після покупки ви не будете шкодувати про витрачені гроші.

Швидка доставка коптилень по Україні

Купити коптильню з градусником в будь-якому місті України можна в інтернет-магазині Cropper. Ваше замовлення буде доставлене протягом декількох днів, а тому довго чекати не доведеться. Асортимент сайту налічує більше 30 коптилень.

У магазині Кроппер ви можете окремо замовити градусник для коптильні, щоб самостійно встановити його.

Купуйте коптильні з градусником в нашому інтернет-магазині, і ваші копченості завжди будуть ідеально приготовані.